Werken bij DAS

Onze cultuur

DAS is een bedrijf van mensen. Vertrouwen, respect en ‘empowerment’ zijn onze leidende waarden om met elkaar om te gaan en om een cultuur te bouwen van open communicatie, samenwerken en elkaar helpen groeien.

De noden en verwachtingen van onze verzekerden staan centraal in alles wat we doen.

“Wij helpen u” is en blijft onze belofte aan onze verzekerden. We helpen onze klanten en makelaars elke dag en garanderen een kwaliteitsvolle dienstverlening. We doen wat we beloven met net dat tikkeltje extra.

Daarnaast bouwen wij elke dag aan een “yes, we can” mentaliteit. In de snel veranderende wereld is dit het geheime wapen om vooraan te blijven lopen als marktleider. Wij zetten de standaard. Daarom richtten we in 2020 dan ook een speciaal team op (Innovation and Continuous Improvement Team) dat hier elke dag op toeziet.

Wij richten ons op sterke prestaties en erkennen dat mensen de kern van ons succes vormen. Daarom kun je er zeker van zijn dat werken bij DAS betekent dat je je ideeën kunt delen en een echt verschil kan maken in wat wij doen.

Geloof ons niet op ons woord, maar lees hier wat onze mensen te zeggen hebben over werken bij DAS

<h6 class="center-title">DAS, DAS PROF</h6>

Onze waarden zijn fundamenteel voor alles wat we doen, ze maken ons tot wie we zijn.

Wij geloven dat alles begint met PROF.

Niet alleen wat we doen maakt ons succesvol, het is hoe we het doen.

PROF is een engagement, een grensverleggende bedrijfsmentaliteit die élke DAS-medewerker in de praktijk brengt.

Het versterkt nog de huidige DAS-visie die focust op het helpen van mensen.

Onze PROF-waarden

P
R
O
F

DAS Voordelen

Als je bij ons komt werken, maak je niet alleen deel uit van een fantastisch team van mensen, maar krijg je ook een reeks voordelen, want je welzijn is belangrijk voor ons.