Samenwerking

Wie zijn we

DAS is pionier en marktleider op het gebied van rechtsbijstandverzekeringen. Sinds 1927 beschermen wij particulieren en bedrijven tegen de onvoorziene kosten van juridische geschillen in België. Eind 2020 tellen we meer dan 270 werknemers en 635.000 polissen in portefeuille.

DAS werkt samen met meer dan 4500 makelaars om betaalbare toegang tot het recht te bieden aan onze klanten in België.

Dankzij het benchmarkingonderzoek bij makelaars, uitgevoerd door het onafhankelijke onderzoekbureau Profacts, zien we ook dat verzekeringsmakelaars graag met DAS samenwerken. DAS scoort namelijk opnieuw de hoogste tevredenheidsscore (AA-label). Een unieke bekroning.

Onze kracht

DAS België maakt deel uit van de ERGO Group, een van Europa's grootste verzekeringsmaatschappijen, en hun meerderheidsaandeelhouder is Munich Re, een van 's werelds grootste herverzekeraars. De DAS-maatschappijen zijn de specialisten in Rechtsbijstand van de ERGO-groep. Via ERGO maken we dan ook deel uit van een wereldwijd netwerk van verzekeringen en diensten... Een oersterke garantie voor zekerheid, vertrouwen en goede service!

De combinatie van onze in huis deskundigen met ervaren makelaarspartners zorgde ervoor dat we in al die jaren hechte en succesvolle relaties opbouwden.

DAS engageert zich de makelaar en zijn klanten zo goed mogelijk te helpen.

DAS-partner worden

Ook DAS-partner worden? Neem rechtstreeks contact op met een DAS Area Manager in uw buurt. Hij of zij zal u met plezier informeren en begeleiden.