D.A.S., UW REDDER IN NOOD


U zoekt onafhankelijke rechtsbijstand met een bijzondere klantenservice? Deze site legt u uit waarom u bij ons op het juiste adres bent.


Interview Erika Van Dyck met Z-Insurance

Onze CEO, Erika Van Dyck, geeft een woordje uitleg over het belang van een goede rechtsbijstand en het fiscaal voordeel bij een rechtsbijstandverzekering.

  Z-Insurance: De juiste rechtsbijstand kiezen

  Een autoverzekering, brandpolis, aansprakelijkheidsverzekeringen, ze zijn essentieel voor consumenten en bedrijven. Vaak nemen we daar een rechtsbijstandsverzekering bovenop. Maar staan we wel genoeg stil bij de keuze van die rechtsbijstand?


  Z-Insurance: Het fiscale voordeel van de rechtsbijstandsverzekering

  In deze aflevering van Z-Insurance staan we stil bij de rechtsbijstandsverzekering en het fiscale voordeel dat eraan verbonden is. Een goede polis kan u jaarlijks immers een belastingvoordeel van 124 EUR opleveren.


Wanneer kunt u beroep doen op uw rechtsbijstand?

U heeft rechten... maar hoe kunt u uw belangen echt verdedigen?

Wat doet de Rechtsbijstand?

 • Bij een juridisch conflict zet de rechtsbijstand D.A.S. alle middelen in om uw belangen te verdedigen.

  De gespecialiseerde juristen en beheerders zoeken een minnelijke regeling. Bij een procedure voor de rechtbank betaalt de verzekeraar alle kosten.GDPR? D.A.S. beschermt u en uw bedrijfsklanten

Bezorgde makelaars contacteren D.A.S. om te checken of hun ALL RISK polis verzekeringsbemiddelaar 100% verzekert bij GDPR-problemen (datalekken, outsourcingpartners die in de fout gaan, onvoldoende beveiliging van uw laptop, smartphone,...).

  Graag stellen wij u gerust! Uw D.A.S.-polis verleent uiteraard bijstand: vanaf de aankondiging tot inspectie tot en met een eventuele procedure tegen de GBA om zware sancties te vermijden en uiteraard een gerechtsprocedure mocht het zover komen.D.A.S., nr.1 in Europa


Waarom D.A.S.?Verplichte publicatie ingevolge beschikking van de Rechtbank van Koophandel te Brussel


HOME    CONTACT    ZOOMIT    F.A.Q.    JOBS