D.A.S., UW REDDER IN NOOD


U zoekt onafhankelijke rechtsbijstand met een bijzondere klantenservice? Deze site legt u uit waarom u bij ons op het juiste adres bent.

Wanneer kunt u beroep doen op uw rechtsbijstand?

U heeft rechten... maar hoe kunt u uw belangen echt verdedigen?

Wat doet de Rechtsbijstand?

  • Bij een juridisch conflict zet de rechtsbijstand D.A.S. alle middelen in om uw belangen te verdedigen. De gespecialiseerde juristen en beheerders zoeken een minnelijke regeling. Bij een procedure voor de rechtbank betaalt de verzekeraar alle kosten.Makelaarsevent in Vlaanderen "Samen werken aan samenwerken"

D.A.S. bestaat 100 jaar. In 2017 viert D.A.S. België de 90ste verjaardag en bereiken wij zelfs 100 miljoen EUR incasso.

Per 1 september 2017 geeft Gustaaf Daemen de fakkel door aan Erika Van Dyck. Al 14 jaar maakt Erika Van Dyck deel uit van het D.A.S. team, zij wordt de nieuwe CEO.

    D.A.S. lanceerde tijdens de recente events "Samen werken aan samenwerken" 3 filmpjes over de D.A.S. historiek, de D.A.S. services en de D.A.S. producten. Gebruik de bedrijfsfilmpjes actief om de relatie klant-makelaar-D.A.S. in de picture te zetten en te versterken.

    Door te klikken op de knoppen hieronder kunt u de D.A.S. video's bekijken, downloaden en onmiddellijk delen (share-knop rechts onderaan)


D.A.S., nr.1 in Europa


Waarom D.A.S.?Verplichte publicatie ingevolge beschikking van de Rechtbank van Koophandel te Brussel


HOME    CONTACT    ZOOMIT    F.A.Q.    JOBS